IFFD byder velkommen til nyt medlem af Forretningsudvalget

IFFD byder velkommen til nyt medlem af Forretningsudvalget

Theis Bavnhøj Hansen fra Faaborg Midtfyn Kommune er pr. 1. august indtrådt i IFFDs Forretningsudvalg. Han erstatter Rune Bille fra Odense Kommune.

Rune Bille er trådt ud af IFFDs Forretningsudvalg efter mange års tro tjeneste.

Den tidligere chef for Fritid, Park og Vej i Odense Kommune har fået nyt arbejde pr. 1. august og erstattes af sin suppleant, Theis Bavnhøj Hansen.

Theis arbejder til dagligt som Teamleder for Fritid i Faaborg-Midtfyn Kommune og har i en årrække bakket op om IFFDs arbejde på forskellig vis. Det har han bl.a. gjort som Rune Billes suppleant og som aktivt medlem af Netværket for Fritidschefer, IFFD er med til at drive.

Teamlederen glæder sig over at blive en del af Forretningsudvalget og ser frem til det kommende arbejde:

- Vi har brug for et stærkt talerør, der kan varetage kommunernes interesse på idræts- og fritidsområdet. Her ser jeg IFFD som en helt afgørende spiller – både i forhold til drift og anlæg, men også i forhold til at skabe mere og ny viden. Jeg glæder mig til at blive en del af maskinrummet og forhåbentlig bidrage til at skabe udvikling på området, siger Theis Bavnhøj Hansen.

IFFD-formand Lene Dybdal udtaler:

- Vi er utroligt glade for, at Theis har tid og lyst til at blive en endnu større del af IFFD. Vi har løbende haft et rigtig godt samarbejde med Faaborg-Midtfyn Kommune, og jeg er sikker på, at Theis kommer til at gøre en stor forskel sammen med resten af Forretningsudvalget.

- Derudover vil jeg også gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak til Rune Bille for hans store arbejde og engagement i IFFD igennem de seneste mange år. Rune har spillet en vigtig og afgørende rolle for, at vi har udviklet os til den forening, vi er i dag. Tusind tak for det, lyder det fra Lene Dybdal.


Casper Holm Skrevet af Casper Holm